ihan ekaks haluun pyytää anteeks sitä etten oo kirjottanu aikoihi. anteeks. oon paha. ei vaa oo ollu oikee aikaa eikä inspistä. mut nyt on.

nii tosiaa. en ollu varmaa parii viikkoo viiltäny ku yhen pienen haavan. mut nyt se taas iski. karsee ittesä satuttamisen himo. kävin nimittäi aamul vaa'alla ja se näytti ihan järkyttävän paljo. hyi kamala. en tosiaakaa kehtaa sano mitä painan. mut kuiteki. yritin siin sit rauhotella itteeni ja jonku aikaa pystyinki olemaa ihan iisisti. mut vaa jonku aikaa. kamala tuska ja ahistus vaa vello miun sisällä ja kasvo kasvamistaan.

niinpä laitoin kylpyveden valumaa. nykyää viiltelen yleensä kylvyssä koska se ei oo niin sotkusta. otin parhaan kaverini mukaa ja menin kylpyy. viilsin kovaa ja syvälle. verta tuli paljo. vesi meni ihan punaseks. en oo varmaa ikinä enne niin syvälle viiltäny ku äske. käsivarsi oli siis uhrina. siihe tuli kaks haavaa. tikithä noihi ois tarvinnu mut vittu minä semmosia harrasta.

nuo haavat on kyl ihan kamalan näköset. ehkä viis senttii pitkät vaa mut jotai sentin-pari leveet. näkyy rasvasolutki, yäk.

miun on ihan pakko laihuttaa. oon niin vitun läski. rasvaa vaa joka puolella. ja kauheet kasat.