anteeks etten oo kirjottanu taas aikoihi. on ollu niin paljo kaikkee muuta. mut en nyt jaksa alkaa selostamaa kaikkee vaa kerron vaa eilisestä, harvinaisen hyvästä ja harvinaisen angstista juomisreissusta.

no, mentii Mikan kans toho lähikaupunkii häne kavereitten kans juomaa. kylhä mieki ne jo tunnen et ei sen puolee. siin sit oltii yhel jätkäl ja siihe tuli lisää jätkii ja oli ihan hauskaa. (miul ei oo melkei ikinä kännis hauskaa, ainakaa kauaa.) pojat grillas siin pihal ja kaikkee. oli ihan oikeesti kivaa.

mut sit yks niist halus mennä yhen muijan luokse ja sano et siel on kyl kaikille naisii. enpä oikeen innostunu ajatuksesta mut lähin kuiteki mukaa (en halunnu jäähä yksin ja halusin vahtii Mikaa). no tilattii sit taksi ja arvatkaapa vaan kuka oli ainut kenel oli käteistä... no, maksoin sit sinnepäi.

peril oli sit wow, jopa kolme tai neljä tyttöö. eikä ne ees ryypänny. no myö sit juotii siinä. mut miust tuntu et jäin hirmu ulkopuoliseks ja kaikki mitä sanoin oli väärin. ahisti ihan mielettömästi. menin sit yksinää tupakalle ja aattelin et ah, voin viillellä ku laikus on partaveitsenterä. mut joo, kiva, se oliki jääny miun toisee laukkuu. oli semmone olo et tukehun. aattekin sit polttaa kätee tupakal mut parvekkeelle tuliki muita, en voinu.

päätin sit mennä vessaa ettimää jotai terävää, mut se oli varattu ainaki sata vuotta. itkin sit siinä eteisessä, onneks kukaa ei huomannu. ku vessa lopulta vapautu ni sieltä löyty jopa kynsisakset. vau. no kyl mie niilläki pientä helpotusta sain aikaseks. onneks lähettii sit kohta.

ku päästii takas sinne Mikan kaverille ni kaikki oli sillei et lähetää johoki jatkoille. mie aattelin et en jaksa enää hetkeekää vittu mitää. Mikaki oli ihan lähös, ei tainnu tajuta mite paha olo miul oli. sanoin et menkää vaa, mie jään tänne nukkumaa (viiltelemää). mut pelotti niin kovin et pyysin vähä aikaa jutella Mikan kans kahestaa. näytin mitä olin tehny siel vessas ja sanoin et miul on ihan kauhee olo.

no, hääpä onnistu tosiaan parantammaa miun oloo kysymäl et mikä vittu minuu vaivaa, et sääliäkö haluan. ja kaikkee tollasta. itkin vaa ihan hulluna ja oli karsee olo. sit hää vaa et vittu mikset tapa itteäs, mee nyt  tappamaa ittes. oisin kyl ollu ihan valmis. siinä sit vähä aikaa intettii kaikkee tyhmää ja sit Mika alko angstaamaa. en nyt kerro mistä mut kuiteski. sovittii ja käytii nukkumaa.

että sellane ihana ilta.