huhhuh. on se rankkaa tuo syömine ja oksentamine. kyyneleet valuu silmistä ja nenä vuotaa. mut painan nyt onneks vähä vähemmä ku enneku rupesin mättää ruokaa naamaa hullunlailla. tuo uus oksennustekniikka toimii. paljo paremmi tulee oksu ku sormien avulla. syön viel varmuuden vuoks kaks rasiaa läkeroleja ku laksatiivit on päässy loppumaa eikä apteekki oo enää auki. se muute toimii, ihan oikeesti. eile söin rasiallisen ja paska lens ku viimestä päivää vaik en oo pitkää aikaa syöny mitää oksentamatta. ja se muute näkyy vaa'allakii, oon ilone.

sit vähä eilisestä. oli ihan mukava päivä, Mikakii oli vapaalla pitkästaikaa. käytii naapurikaupungis vähä kiertelee kauppoja ja sellasta. hää ois vieny miut syömääkii mut onneks tajus ite et en oo kovin innokas lähtijä. en syöny eile muuta ku sen läkerol-rasian. oon ihan tyytyväine siihe.

toisin ku tän päiväsee. miunha piti lopettaa, haloo! mut niinku aina, tänääkii vannoin itelleni et tää on kyl viimone kerta. plah. kuka sitäkää enää uskoo? aivan, ei kukaan. mut nyt yritän ihan oikeesti lopettaa. mut se on vaa niin vaikeeta ku en enää uskalla syyä oksentamatta. ja joskus joudun ihan välttämättä syömää. vaikka sitte osastolla tai ihan missä tahansa mut jossain, joskus. ja sitäpaitsi miul on nykyää sellaset syömishimot muutaman päivän paastoomisen jälkee et huhhuh. ei voi minkää, oon luuseri.

ps. tänää oli kiva koulupäivä ja opettaja kehu minuu.