juuh.. elikkä söin eile paastosta huolimatta kalaa ja perunamuussii pienen annoksen. oksensin. ei meinannu oksennus tulla millää ni kokeilin sit epätoivosena tunkee hammasharjan toista päätä kurkkuu ni joha tepsi. inhottaa ku on menny hampaat hunompaa kuntoo oksentelun takia. siispä teemme päätöksen et enää ei oksuilla. mut se tarkottaa myös sitä ettei syyä mitää ylimäärästä. ja pysytää turvaruuissa.
 
meil on jokaisel ekaluokkalaisel tänä vuonna terveystarkastus. miun on pakko laihtuu siihe mennes ainaki 10kg. en tasan mee vaakaa tälläsenä jos joku muu näkee sen luvun. mut ongelma on siinä, et jos painasin sit 10kg vähemmä ja terkkari lukis miun psyk. välilehden ni se vois laittaa miut takas osastolle. miun painoraja on niin naurettava, 49kg! siis oikeesti, en sais painaa sen vähempää. ja jos painasin ni en ois enää vapaal jalalla. epäreilua. muut saa ihan rauhas painaa vaik 39kg ja niitte annetaa olla omis oloissaa ja käsketää vaa nostamaa painoo muutama kilo. mut ei, miut työnnetää heti jollekki haisevalle ossalle. no, ei voi minkää. tuskin terkka pääsee käsiks siihe välilehtee.

opettajalle piti kirjotaa jotai itestää yms. kirjotin sit ihan rehellisesti et sairastuin vakavasti ja jätin lukion keske ja sit sairaslomailin puoltoist vuotta ja että nyt tuntuu et vois palata koulunpenkille. se aikoo haastatella meit jokaista eriksee ja nyt minuu pelottaa et se kysyy että mihi mie sairastuin. en voi tän kokosena sanoo et miul on anoreksia. masennuksesta voin mainita.

kerroin Mikalle miun tän aamun painon ja sen et miu n on pakko laihtuu huomiseks vähä ees koska on koulupäivä. enkä voi syyä tänää ettei maha pömpötä huomenna. ja hää luuli et oisin painanu 5kg vähemmä! ihanaa! en siis välttämättä näytäkää niiiiiiin läskiltä. oon niin ilone tosta.

meil oli eile aika paha riita. harkitsin jo ihan vakavissani et jätän Mikan ja lähen johoki kadulle asumaa. mut eipä siin, saatii sovittuu ja nyt on ilmapiiri paljo freesimpi. kyl joskus pitää riidellä. paitsi et ollaa täs nyt riidelty joka päivä, aina sopimatta. nyt ku saatii kunnol sovittuu ni ehkä tää tästä. ja Mika oli iha paniikis et jätän hänet joten ehkä hää nyt ymmärtää et mie en jaksa jokapäivästä kiukuttelua ja huutamista. jospa se nyt loppuis. en nimittäi oikeesti jaksa enkä kestä sellasta.