juteltii tos Mikan kans miun syömishäiriöstä. hää sano et jossen mie joku päivä jätä sitä ni hää jättää miut. mitä vittua mie teen? en mie voi noin vaan luopuu elämäni keskikohdasta tai elämäni rakkaudesta. ihan epäreiluu laittaa ihmine valitsemaa kahen erittäin tärkeän asian väliltä. en mie yksinkertasesti voi valita. tahtoo molemmat! en uskalla enkä haluu päästää irti syömishäiriöstäni. ja vaik oon miettinykkii sitä erakoitumista ni en haluu menettää Mikaa. hää on miun elämäni mies. enkä tosiaakaa tulis koskaa löytämää toista samanlaista.

äääh, mie oon pulassa. miul on kaks elämän peruspilaria joista joudun nyt toisesta luopumaan. tai en nyt mut joskus se on eessä.

en usko koskaa pääseväni syömishäiriöstä eroon. Mika kyl sano et vaik mie oonki luovuttanu sen asian suhteen ni hää ei aio luovuttaa. mut mitä se auttaa jos hää taistelee eikä miul oo mitää parantumisenhalua? syömishäiriöstä on tullu niin iso osa miun elämää etten ees uskaltais luopuu siitä. mitä mie saisin tilalle? minuu jäis iso tyhjä aukko sen paikalle. ja vaik mie ulkoisesti siit pääsisinki eroo ni miun päässä se on ja pysyy, sille ei voi kukaa mitää. ei Mika, ei psykiatrit, en mie. enkä mie voi ulkoisesti esittää parantuneeni koska minuu vaa ahistais sisällä ihan mielettömästi se syömine ja normaalipainoisuus ja kaikki.

ja sit taas Mika. häntä mie rakastan enemmä ku itse elämää. no tuo oli kyl vähä huono vertaus koska en rakasta elämää mut kuitekii. rakastan häntä ihan mielettömästi. enkä osais enää elää ilman häntä. hää on tuonu miun elämää niin paljo hyvää. mut nyt tuntuu jotenki turhalta koska tiiän et hää aikoo jättää miut. tuntuu siltä et kiusaan vaa itteeni täl yhessäolemisella ku tää kuiteki joskus loppuu. ja mitä pitempää mie oon täs suhteessa sitä enemmä minuu sattuu ku se loppuu.

mie oon nyt ihan sekasi. kumpaa haluun enemmä, Mikaa vai syömishäiriötä. no tietysti Mikaa! mut syömishäiriöl on miun elämässä niin suuri valta ja ote. se ei helpolla miust irti päästä. joten mitä mie nyt teen? mie haluun niin pitää Mikan mut syömishäiriö haluu pitää miut. mie oon niin ansassa. ja ihan ite oon tän ansani kehittäny. auttakaa! kertokaa joku viisaampi mitä mie teen.