eiline meni kyllä niin päin persettä ku mennä osaa.

koulupäivä alko tosi hyvin ja luokalle sattu yks vanha tuttukii. oli tosi mukavanolosii ihmisii luokka täynnä. ruokalassa söin vähä tomaattii, kurkkuu ja porkkanaraastetta. eli ihan hyvin menny tähä mennes.

no, sit vikal tunnil opettaja ilmotti että työtunneilla ei sallita lävistyksiä. siis haloo! kuka ei oo nähny lävistettyy parturi-kampaajaa käsi ylös!? mie oon ainaki nähny ja monta. siitä päättelin et sopisin tälle linjalle naamaniki puolesta. mut EI!

mie en tasan oo ottamas naamastani kuutta koruu pois jonku saatanan opettajan mieliks. en vitussa. vaik äitiki yrittää pakottaa ja sisko sanoo et oon hullu. Mika sentää on miun puolella. seki pitää töis huulikoruu vaikkei periaattees sais.

no, näistä vittuuntuneena menin sit kotii. päätin että käyääpä nukkumaa ja vetäsin naamaa muutamat nukuttavat raksut. no, eihä siin heti uni tullu, pää meni vaa sekasi. ja sit kävin syömää. söin kaks korvapuustii, melkee kokonaisen lenkin ja kuus myslipatukkaa, KUUS! vittu että nyt vituttaa! melkee tuli kuus vuorokautta paastoo täytee ja sit meikä menee ja ahmii ittesä ähkyks.

no, ei voi mitää, paasto on sit alotettava alusta ja varottava ottamast liikaa lääkkeitä. varoo eneenkaikkea ruokaa. no tänää en oo sit syöny mitää, juonu vaa fun lightii ja vettä. ja ne saa riittää nyt ainaki viikon ajan. viikon paasto tavotteena. sit saa syyä jotain pientä ja vähäkalorista.

nii, viel siit koulujutust, tänää sit juttelin opettajan kans koulun jälkee. ei lävistyksiä, tiukka linja. menin sit opintotoimistoo kysyy vapaita paikkoja muilta aloilta. mut täydennyshaku on loppunu ja lisähaku tulee ehkä syyskuussa. soitin sit opolle ja se käski mennä kuraattorille.. öhöm? mut joo et vitun kiva, taas menee yks vuos hukkaa.

miust ei tuu ikinä mitää! en saa koskaa ammattii! ja sit jos miul ei oo ammattii ni Mika ei suostu tekee lapsii miukaa. että hieno elämä tiedossa.