melkee viikon ajan olin ilman kontrollia syömisten suhteen. tuli vaa yks päivä sellane olo et haluun parantuu. no, eile kävin vaa'alla ja 2kg tullu lisää. nyt painan siis 55kg taas. iski sellane itseinho et päätin sitteki ruveta taas laihuttamaa. haluun olla laiha, niin laiha et meen rikki jos minuu koskee. ihme kyl etten ollu enempää lihonu, oon syöny nimittäi ihan hirveesti.

no, eiline päivä meni hyvin. en syöny paljoo ja kävin salil ja uimas. kulu mukavasti kaloreita. mut sit illal ku Mika tuli töistä ni käytii lainaamas pari leffaa ja tietysti sorruin ottamaa karkkii. mut en kerenny syömää ku muutaman hassun karkin enneku nukahin.

kävi ilmi erittäin nolo ja ikävä juttu. nimittäi mie syön unissani. kaapist oli hävinny kurkkuu, dippikastiketta ja leipää. ennekii on ruokaa hävinny mut ollaa vaa ihmetelty. nyt epäilen et syön yöllä puolunes koska piän itteeni niin näläs päivät. sairasta. tuo pitää kyl saaha loppumaa.

haluun laihtuu 17kg. haluun painaa 38kg. se ois unelmaunelmaunelma. haluun olla yhtä hento ja pikkune mitä joskus olin. haluun et kaikki luut paistaa ja maha on kuopalla. haluun et tukka lähtee ja kynnet halkeilee. haluun joutuu nenämahaletkuihi. sairasta, tiiän. mut se on miun tavote.