jaaps.. nää viime päivät on menny aika heikosti. oksennellessa. viimosen temppuni tein ku oksensin koulun vessaa. et semmosta. paha olo vaivaa, se seuraa minuu ku hai laivaa. ja eile käytii raxis syömäs Mikan ja pikkusiskon kanssa. enkä voinu oksentaa. että ahisti.

kävin tänää kaupas. tieteki ostin kaikkee ahmittavaa, jugurttii ja leipää. ostin mie oikeetaki ruokaa mut tiiä sit jaksaako sellasii. söin siinä sitte kolme leipää ja melkee puol kiloo jugurttii murojen kanssa. nii ja puurooki vielä. ja of course oksensin.

oon muute kipee. nyt miul on hyvä syy mässyttää mynthoneita neljä askii päivässä ja antaa paskan lentää.

haluisin niin viillellä mut en voi. Mika ei kestäis sitä. se osti miulle eile sims kakkosenki. et miul ois muutaki tekemistä ku murjottaa sillo ku hää on töissä. onha se siis loistava peli mut en mie koko päivää aio pelata. en oo niin nörde. kylhä sen paris saa aikaa luistamaa mutmut.. no joo ihan sama. jätin tänää pelin keske ja otin kolme unilääklettä ja kylläpäs nukutti. pitäisköhä loppuillaks ottaa viel toiset kolme? Mika on nimittäi iltävuoros ja minuu ahistaa je pelottaa olla yksin,

ja tiiän et jos nyt viiltelisin ni Mika ois sillei et "perkele ostin siulle pelinki ja kaikkee ja sit sie vaa viiltelet. tiiätsie mite paljo tuo minuu sattuu?"

en haluu satuttaa häntä vaa itteeni. haluun perkele laittaa itteni kärsimää. tai siis ruumiini. oon henkisesti niin perkeleen loppu ja rikki. kärsin. ja siks haluun et ruumiski kärsii. paras keino laittaa se kärsimää ois syömisen lopetus. mut vittuku miust ei oo enää siihe. ei vittu et inhottaa. bulimia on anorektikon painajainen ja nyt miul sit mitä ilmeisimmin on se.