..söin sitte 200kcal aamupalan. mut muuta ei ookkaa kyl tänää tarkotus syyä. nykyää syön nimittäi pelkän aamupalan. oli pakko sekottaa nimittäi se laihdutuspulveri jugurttii koska veden/mehun kanssa se maistuu ihan kamalalta. no, ei se mitää herkkuu kyl jugurtinkaa kans ollu. nii ja sit mies pakottaa miut syömää puuron joka aamu. elikkä puurosta tuli 130kcal ja jugrusta 68kcal. eli jos tarkkoja ollaan ni jäin sitteki alle sen 200kcal! mut silti on paha olla, maha epämiellyttävän täys ja muuteki ahistaa tuo ylenpalttinen syöminen. toivottavasti se jauhe it tepsii ku sen takia teen tälläsiä uhrauksia.

olin laihtunu puol kiloo eilisestä. elikkä nyt ollaan taas kerran siinä 56 kilossa. ja sais alkaa tuo paino putoomaa samal vauhil koko loppu kesän. voiku jussina voisin jo tallustella napapaidassa. toivoton ajatus. turha toive. mut koulujen alkuu mennes on pakko olla laiha. ja jossen oo ni siit saan kyl syyttää ihan vaa itteeni. mitäs oon tämmöne läskipaska joka syö ku vähä pakotetaa. vaik ana käskee olla syömättä.

yääh, mies tekee ruokaa ja tääl on kauhee rasvan käry. miust tuntuu et sitä rasvaa leijailee ilmassa ja se voi tunkeutuu miun kehoo. en uskalla hengittää suun kautta. vaivalloisesti nenälläkää. tuntuu et se rasva pystyy imeytymää ihonki läpi. pelottaa.