nyt on menny toisaalta vähä paremmi ja toisaalta ihan perseeltee. nimittäi, tadaa, en oo oksentanu tänää ollekaa! enkä oksentanu eilekää ku ihan vähä. mut se taas tietää sitä et oon lihonu. nimittäi söin eile ja tänää niinku normaalit ihmiset syö, lukuunottamatta aamupalaa. en ees uskalla kattoo vaakaa päikää. inhottaa ku maha on kasvanu ja reidet levinny. etenki maha ku siel on nyt tavaraa. iuh.

ihan ällöttävä olo. kauhee läskiahistus.

tein uuet suunnitelmat painonpudotuksee ja syömisee. merkitsin tarkkaa turvaruoat ja kielletyt, laitoin tarkat painotavotteet joka maanantaiks ja sit viel mietinnän alla on jotai palkintoja tiettyjen painorajojen täyttyessä. ja tähä uutee suunnitelmaa ei todellakaan kuulu se et herkkuja saa syyä koha oksentaa. eieiei. enää en haluu oksentaa. se vie voimat. ja siit tulee vaa pahempi olo. eli näillä mennään.

tänää ahisti iha hirveesti taas kaikki. möllötin sängys ja mietin miten illalla tuhoon itteeni ku Mika lähtee töihi. no, se läks enkä oo (ainakaa vielä) tehny mitää. ai miksikö? noku sanoin hänelle et haluun viillellä ni hää sano et tietää ettei minuu ilmesty yön aikana arpia. kysyin et mist hää muka sen tietää ni kuulemma siitä et hää luottaa minuu. voi voisinpa olla sen luottamuksen arvone.

ja nyt vielä semmone yks ilouutine. aattelin et tänää vois ahmii kans nyt illalla ku tää on nyt vika päivä enne tota tiukkaa dieettii. mut enpä ahminukkaa eikä tee ees mieli! jeee. laitoin jo ranskalaiset pellille ja kaikkee mut sit tajusin mitä oon tekemäs ja laitoin ne äkkii takas pakastimee. kyl miust sentää johokii on. nytku viel sais ton uuen dieetin pidettyy. siin on kyl onneks sellasii ruokii mist oikeesti tykkään kuten esim. porkkana ja marjat. että sellasta.

nyt pitää kehittää jotai järkevää ettei viiltelyhimot kasvais.

ps. äiti osti miulle eile uuen läppärin
pps. meen huomen käymää äitil ja mennää vissii shoppaa

kuten huomaatte oon äitin tyttö.