hohhoijaa. nyt ollaakii sit ihan kunnol kipeitä. kurkkuu koskee ja kauhee nuha, lämpöäki varmaa mut kuumemittari ei toimi. ei se mitää, nyt sit vaa levätää kunnolla ja kerätää voimia tulevaan.

tänää en aio syyä mitää. finrexiniä tässä tosin juon miehen pakottamana mut siin on onneks vaa 20,25kcal/annos. ja sitte pepsi maxia aion juoda pitkin päivää. siinä oo kaloreita nimeksikään.

tänää kävin epähuomiossa vaa'alla. ja se näytti ihan liikaa. 2kg tullu lisää pääsiäisen aikana. no, tän viikon tavote on sitte -3kg. eihä siin mittää. paska vaa ku oon kipeenä ni ei pääse kuluttamaa mitää. eli suomeks täytyy olla täysin syömättä. mut entä jossei se riitä? sit ollaa kuses. tai no ehkä paremmin sopis et sit meni läskiks. hahahaha. tosi hauskaa.

en saa lihoo gramman grammaa. Mika lupas ostaa miulle uuen digitaalisen vaa'an. sit nään sadan gramman tarkkuudella paljo painan eikä tarvii arvuutella. uuuuh.

miun pääs ei oo muutaku kaks lukuu, kolmone ja ysi. se on miun unelma. painaa 39 kiloo. aavistuksen verran alle 40kg. ui se ois niin ihanaa. ja syksyl mie muute painan sen verra. ja kesän alus painan 45kg. siin on miun sotasuunnitelma läskejä vastaan.

ja toteutus on sellane etten syö mitää tai jos syön ni ihan minimisti. liikun niin paljo ku vaa syömättömyydeltäni kykenen. ja sit juon paljo vettä ja light limuja, ne pitää näläntunteen poissa. ja jos joskus tulee pakkotilanne et pitää syyä kunnolla ni otan laksatiiveja

ah, nyt on helpottunu olo. miust tuntuu et pystyn siihen. nyt ku se on täällä ylhäälläki. miust on siihe ja mie saatana laihdun! mie laihdun just niin paljo ku haluun. eli 39-kiloseks. sit mie saan elää unelmaani. okei, tiiän ettei laihuus tuo onnea. tiedän kokemuksesta. mut silt se täs vaihees taas tuntuu ku on päässy lösähtämää läskiks. tuntuu et laihuus on niin ihanaa ja et laihana kaikki onnistuu ja menee hyvin. harhaluuloja, tiiän. mut miulle tää on täl hetkel totta.