kiitos anonyymi kannustavasta kommentista. huoh. kiitos päivän pilaamisesta. tiiän, otan itteeni liian helposti. huoh.

ostin uuen vaa'an. se näyttää 4 kg enemmä ku vanha. ahistaa. tuo uus on varmasti luotettavampi. vanha on nimittäi joku vitu minimanin viisarivaaka ja uus ois maksanu oikeesti 50e mut se oli tarjoukses. se on digitaalivaaka. nyt nään tarkkaa paljo oon aina lihonu. oonpas mie taas positiivine tän laihdutuksen suhteen. huoh.

söin aamulla lihapiirakan. deletoin sen. ahisti. oli pakko saaha se ulos. se inhottava rasvane möhkäle. oksensin niin kaua enneku vaaka näytti samaa ku heti herättyäni. tuli parempi olo.

lähin ulos. kävin eka apteekissa. hain lääkkeitä ja ostin samalla sidetarpeita. aattelin että illalla voin purkaa vähä paineita rakkaan ystäväni mattoveitsen kanssa. sit menin kahville ja tulin kaupan kautta kotii.

söin kaupasta ostamani kermaperunat. olin just lähös oks-oks-oksulle ku kaveri soitti ja pyys seuraks kantapaikkaan. no, eihä siin auttanu ku lähtee ja jättää oksentamine välii. ahistaa nyt niin pirusti se etten päässy halailemaa vessanpyttyy.

siinä istuttii kaverin kans, join laittikolaa ja jutusteltii. sit hää tuliki meille pitämää miulle seuraa. ja aikoo olla nii pitkää et Mika tulee töistä. joten, voi perkele, viiltelytki jäi nyt sit välistä. no, ei voi minkää. joku toine kerta sit. no onpaha sidetarpeet ja kaikki valmiina.

vitsi, miul on kauhee ikävä osastolle. sille osastolle jolla olin ekana. mie haluun laihtuu niin paljo et miut laitetaa sinne takas. tai sit mie viillän itteni niin rikki et miut laitetaa sinne. kolmas vaihtoehto; otan lääkkeitä taas ihan vitusti. niin vitusti et joudun vatsahuuhtelun kautta osastolle.

mut siis ihan oikeesti, siel oli niin jotenki rento olla. ja rauhallista. ihanaa. tuntu et miust välitetää ja miun ongelmat otetaa vakavasti. hoitajat oli tosi ihania ja miust tuntu et ne ymmärs. ääääh. nyt loppu nostalgiointi. ikävä on ja sillä siisti.

aika sairasta haluta takas osastolle? ehkä. mut siel oli niin turvallista.

nyt vaa ahistaa.
pelottaa.
vituttaa.
korpee.
ääääääääääääh.
paska.
vittusaatana.
ei täst tuu mitää,
ei mistää tuu mitää.
kaikki kusee.
paskaa tulee niskaa.
oon niin saatana tyhmä.
saamaton.
laiska.
paska.
mustis.
HUONO.