vitutta kaikki. vittu. anteeks. elämä menee vaa niin päin persettä. ja oon taas lihonu ku oon yrittäny syyä normaalisti. mie en vaa yksinkertasesti voi syödä normaalisti jossen taho lihoo. enkä mie taho. lihomine voi myös johtuu siitä et oon täs nyt ryypänny 5 päivää. ei helvetti miun kanssa. en osaa tehä mitää kohtuullisesti.

nyt loppu ryyppäämiset. nyt loppu syömiset. nyt loppu kaikki. nyt loppu elämä. hei hei kaikki.

angsti. ahistus. eikä lääkäri ees suostunu uusimaa rauhottavien reseptii. vittu mikä mulkku. haluuks se et mie tapan itteni? et miust ei ois enää vaivaa sille eikä kenellekkää muullekkaa. ehkä se ois vaa kaikille parempi.

mut vittuku en saa iteltäni henkee pois niin millään. monta kertaa oon koittanu ja aina on tullu joku välii tai menny muute vaa vituiks. viimekski otin vissii sit liian vähä lääkkeitä, nukuin vaa melkee 2vrk ja kusin housuu. ei muuta. vittu.

vittuku laskujaki pukkaa, ei oo rahaa. pitäis nähä kavereita, ei jaksa. pitäis tiskata ja siivota, ei kiinnosta. en jaksa mitää eikä mikää tunnu miellyttävältä. en saa enää mistää nautintoo. nojoo, en oo saanu pitkää aikaa, mut nyt tää on menny viel pahemmaks. ne asiat jotka joskus tuntu hyvältä ei tunnu enää niin miltään. korkeintaa pahalta, väärältä.

vittu. vituttaa seki ku tiiän kävijälaskurista ja blogilistalta et jotku lukee tätä miun valitusta, mut ikinä ei tuu kommenttii. joskus joku haukkimis- tai neuvomiskommentti mut ei niinku mitää mitkä oikeesti sais paremmalle mielelle. on sellasii tietty joskus pari tullu mut kaipaisin paljo tsemppii. kommentoi ees anonyymisti jos luet tän. kiitän.