oksensin lisää. se tuntu sairaalla tavalla niiin hyvältä. oksentamine on ittensä kiduttamista parhaimmillaan sillo ku viiltely on kielletty. oksentamine on niin ihanan ällöttävää ja sairasta. söin sen takia et voin oksentaa, ei ois ees tehny mieli ruokaa. pakotin itteni syömää, se jo kidutti ihanasti. mut se oksentamine, ah mikä rangaistus tälle paskakasalle.

toisaalta oksentamine on ihan hirveetä ja likasta. se on ällöttävää. siin ei oo mitää hyvää, hampaatki menee. ja vaik mie kuin oksentaisin ni puolet syödyistä kaloreista jää miun kehoo. onneks en paljoo syöny, muutaman leivän.

mut oksentamisen jälkee rupes ahistaa ku tiiän et sitä ruokaa jäi vie miun sisää. niinpä otin vähän laksatiiveja taas vaihteeks. toivottavasti ne vie sen paskan miusta pois eikä se jää ihraks miun ruumiisee.

miun on kyl pakko lopettaa tää jos haluun laihtuu. ja miehä haluun. mie haluun vaa laihtuu. en muuta. onko liikaa pyydetty? no sehä on ihan miust itestäni kiinni. kyl mie pystyn tän syömisen ja oksentamisen lopettamaa, ei miul oo bulimiaa. mut tätä menoo se kyl tulee jossen lopeta. ja miehän lopetan saatana. mie oon pro-ana! enkä mikää -mia.