dieetti on alkanu hienosti ja oon pysyny kalorimäärissä. tänään siis 300kcal päivä ja oon nyt syöny 270. illemmalla vielä vähä marjoja ja se on sit siinä. painoki tippunu eilisestä puol kiloo, oon tyytyväinen. siis siihe pudotuksee, en tänhetkisee painooni. painan ihan liikaa. mut toivotaa et tää ois nyt miulle se oikee keino laihuttaa. kuria ja järjestystä mie tarviin ja selkeet ohjeet. atkinsindieetti meni pilalle ku ei saanu syyä mitää kunnollista, paastoomine johtaa nykyää aina ahmimisee ja muut ihmehömötys keitto- ja lentoemäntä dieetit ei vaa toimi tiukan rahatilanteen ja ruuan yksipuolisuuden takia.

nyt saan siis syyä mitä huvittaa koha pysyn kalorirajan alapuolella. tää on kivaa. ja sit ku on vähäkalorine päivä ni tietää et seuraavana päivänä saa kuiteki syyä enemmä. tänää on tullu popsittuu alpen light -patukka, puurolautaselline ja pilttiä purkki. eikä nälkä oo pahemmi vaivannu. ja tosiaa niitä vadelmia vielä sen 30 kalorin edestä luvassa.

oon nyt voinu jotenki paremmi ku syömine on hallinnassa. ei tuu niin kauheita syömisahistuksia. läskiahistuksia ja muita ahistuksia kylläki mut ne on helpompi kestää ku joku osa-alue sentää on kurissa.

tänää oli ihan hirvee aamu ja aamupäivä. stressas kaikki ihan hirveesti ja ahisti ja kiukuttelin vaa. mut selvittiinpä siitäkin. onneks, se oli iha kauheeta. niin epätoivone olo.

mut eipä täs, nyt on ihan tarpeeks hyvä olo.