tää on nyt viies päivä syömättä. ei kukaa oo saanu pakotettuu minuu tunkemaa itteeni ruokaa. ja oon nyt laihtunu perjantaiaamusta eli neljässä päivässä kolme kiloo. oon ihan tyytyväinene. enkä muute varmasti syö tänää koska huomen alkaa uus koulu enkä todellakaa haluu kulkee siel järkyttävän pömppiksen kanssa. taino, oha miul muuteki sellane mut vielä järkyttävämmän.

minuu vähäh huolestuttaa et miu elimistö on menny säästöliekille ku eilisestä ei ollu tippunu paino ollekaa. vaik en siis syöny mitää. pakko alkaa liikkuu enemmä. koht lähen sauvakävelemää bulimikkokaverin kans ja sen jälkee jumppaan. koht aukee onneks kuntosali ja uimahalliki taas ja ne on vieläpä miun koulun vieressä, joten koulun jälkee vois käyä sit ain urheilemas. ellei Mika sit saa ostettuu miulle kausikorttiii toho mei kämpän lähel olevalle kalliimmalle kuntosalille. itelläni ei nimittäi siihe ois millää varaa. se ois kyl parempi siin mieles et sielt saa ohjauksen ja ravintosuunnitelman ja kaikkee.

minuu ahistaa ihan hirveesti koulunalku. mitäköhä ne miust ajattelee ku oon neljä vuotta vanhempi? oonkoha sittekää vanhin? oonkoha luokan läskein? entäs koko koulun? oonkoha ainut joka ei syö ruokalassa? onkoha siel muit syömishäiriöisii? miten jaksan koulupäivät syömättä?
onkoha siel pelkkii pissiksii? onkoha miun luokal yhtää poikaa? mitäköhä ne ajattelee miun lävistyksistä? entäs tukan väristä? tai erikoisista vaatteista?

äääää niin paljo kaikkee mietittävää et koht hajoo pää. stressaa!