jeeeee, oon laihtunu ne ylimääräset kilot pois. paino oli tänä aamuna 55,5kg. hyvältä tuntuu. mahaki on ihana tyhjä ku en oo sinne tänää muuta tunkenu ku vettä ja vähä kokis zeroo. Mika yrittää saaha miut syömää mansikoita. niit on viel melkee täys rasialline ku en tosiaakaa syöny eile ku neljä. enhä mie mansikoihi voi kuolla, niis on vaa 40kcal/100g. ainaki ton tuoteselosteen mukaa.  finelin mukaa niis on 43kcal/100g. mut melko sama, ei kai kolmesta kalorista liho sen enempää.

sain tänää tiedon opiskelupaikasta. pääsin sinne minne "halusinki". ja sit sain myös uuen kuntoutustukipäätöksen, eli rahaa rupee taas tulemaa. kiva juttu, pääsee ostelee kaikkee turhaa.

ihana olo oikeesti ku ei oo syöny eile eikä tänää just ollekaa. neljä mansikkaa ei oo ihan maailmanloppu. esm. neljä banaanii tai neljä karkkii jo ois lähellä sitä. ihanaa ku on nälkä, heikottaa, pyörryttää, kömpelö olo ja ennenkaikkea se itsehillintä ja hallitsemisen tunne. tuntuu et kerraki mie pystyn johoki ja ihan voittajafiilis.

tänää on kantabaarissa kanta-asiakkaitten kesäbileet. meen sinne mut en aio juua. alkoholi on nimittäi kauhee kaloripommi. vaik se ois light-sidukkaa tai koff litea. puoles litras on jo 125kcal ja sidukkaa pitää juua muutama litra enneku siit känniytyy. eli sanon ei alkoholille nyt ja vastaisuudessa.

vaikka tuo iloliemi tekee miust paljo sosiaalisemman ja huolettomamman aion nyt pysyy erossa siitä. vaik se helpottaa tuskaa hetkeks ja auttaa unohtamaa kaikki pahat asiat. vaikkei miulle ees tuu krapulaa. vaik muut juokii ja yrittää yllyttää minuuki. en uo vaikka mikä tulis. koska enemmä ku mitää muuta mie haluun olla laiha. enkä haluu mitää kauheeta kaljamahaa.

Mika tos jo suunnittelee kui hää hakee siksterin kaupasta ja alottelee sillä. ei häiritse minuu ollekaa, ei miun oikeestaa ees tekis mieli juua. ei varsinkaan ympäristön painostuksen alaisena. mie pysyn vedessä ja ehkä saatan ottaa jotai light limpparii.mie oon vahva ja pärjään ilman viinaaki.