vittu mikä olo taas. ei helvetti. niin kamala ettei voi ollakkaa. sain tos onneks itkettyy pitkän tovin Mikan kainalossa. helpotti vähäse. mut ei mikää pysty viemää tätä tuskaa miulta pois vaik miten yrittäis. voiku voiskii. tää on kamalaa ja miun pitää elää tätä paskaa. joka vitun päivä.

ällöpyllyläskiolo. olin tänää koko päivän yksien kavereitten kans jotka on vitun laihoja ja isotissisiä. kaikki miehet katteli niitä ja tuli flirttailee niille. ja minuu ei huomioinu kukaa. tietysti siitä tulee paha olo. ainaki miunlaiselle sairaalle ihmiselle. mut ei kehtaa laittaa välejäkää poikki vaik Mikaki oli sitä mieltä et niitten seura ei tee miulle hyvää.

oon lihonu. aivan valtavasti. Mika veikkas et 5 kiloo. aika lähelle meni. sitä se viikon ryyppyputki teettää. etenki ku oon känni- ja krapulasyöjä. että vitun kiva. just ku olin saanu laihutettuu ni taas tulee takas. ei miust oo mihikää. en osaa ees laihuttaa. niin yksinkertane asia enkä mie osaa sitä. vittuku ei mahu enää mitkää vaatteetkaa päälle. ja niissä jotka mahtuu näytän ihan joulukinkulta. että kivat sullekki ja sillei.

tekis mieli vaa tappaa ittesä. pois tästä helvetistä. pois viemästä tilaa ihroilla. pois häiritsemästä muita. poispoispois. pois pahasta maailmasta.

paha paha olo.
ei kukaa voi ymmärtää tätä tuskaa ellei oo ite samaa kokenu.
ei kukaa voi auttaa.
ei kukaa voi ottaa tätä pois miusta.
ei kukaa, ei kukaa voi tietää mitä tunnen.