join sitte eile painostuksen alaisena kolme light siiderii ja yhen long island ice tean light kokiksella. mie iha känniydyin. ja sen ansiosta painoki nous puol kiloo, eli 56kg:ssa ollaan taas. ja tänää oon saatana syöny ku pien possu. pähkinöitä, leipää, karkkia, piltin. Mika pakotti miut ostaa karkkii ja syömää 100g. tuli iha hirveet morkkikset. sit ku ne oli syöty ni aattelin et kerta täs nyt taas ruuan makuu päästii ni syyä sit vähä enemmäki. ja miehä söin. nyt on uunis viel tulos ranskalaisii. että jee.

täs tän päivän syömiset: (hävettää oikee laittaa)
  • 100g jotai ihme tervaleijona karkkeja
  • about 150g chilipähkinöitä
  • 2 ruispalaa  keijulla, juustolla ja kurkulla
  • piltti luumusose
  • 200g ranskalaisia ktsupilla
että huh huh. aikamoine mättöpäivä takana. sitä se teettää ku juo, seuraavana päivänä on aina kauheet syömishimot. mut nyt on kyl oikeesti pakko ottaa itteää niskasta kiinni, taas kerran. nyt aion kyl jatkaa tota linjaa et syön vaa pakon eessä. eli suomeks sillo ku Mika on niin vihane miun syömättömyydestä et se vaa mököttää. kyl mie siihe pystyn ku vaa haluun ja muistan pysyy erossa alkoholista.

eile oli muute ihana baaris ku yks miespuoline kaveri kysy et miksen mie juo.. ni sit sanoin etten vaa haluu mut Mika pakotti kertomaa oikeen syyn, eli sen että siinä on liikaa kaloreita. no, sit se kaveri sano vaa että höpö höpö, oot nytki jo niin pikkune. tuntu tosi ihanalta. minuu sanottii pikkuseks! vaik en mie oo, tiiän sen itekki. mut jo ku mielestä oon. oikeesti se oli päivän huippuhetki, piristi kummasti. ja siitähä se juomine sit lähtikii, Mika lätkäs miulle viiskymppisen kouraa ja sano et sie lähet nyt tiskille. no, ei se mitää. oli tosi kiva ilta, eikä nyt oikeestaa haittaa se ylimääräne puol kilookaa, oli senverra hauskaa.