eile meni hyvin. en syöny ku yhen sämpylän. tänää taas.. ihan päin persettä. oli ne hautajaiset. siel oli pakko syyä ettei suku ala kyselee. söinki sit oikee kunnolla. ja nyt ahistaa. ahistaa niin perkeleesti. otin sentäs laksatiiveja ja kävin lenkillä. mut se lenkki oli nöyryytys. lähin pikkusiskon kans juoksemaa yhen sivulenkin. mut sit miun keuhkot sano ittesä irti jo puoles välis. pikkusisko vaa juoksi sen loppuu. mie en. pitäis vissii oikeesti harkita tupakoinnin lopettamista. mutku ei se oo niin helppoo ku on jo monta vuotta polttanu.

mie oon ihan vitun läski. tänä aamuna kävin vaa'alla ja kilo oli lähteny. onha seki jo jotai. 54kg. mut siin on viel 15 kiloo liikaa! haluun päästä niistä eroo. sitäpaitsi tänää tuli varmasti kilo lisää ihan hautajaisten kunniaks. aattelin et jos kesäkuun alus painaisin 45kg ja sit heinäkuun alus sen 39kg. se vois olla ihan hyvä tavote. etten vaadi iteltäni ihan liikoja niinku joskus.

mut jotai näille läskeille on jokatapaukses tehtävä. en voi elää näitten kanssa. siis en kehtaa elää. tää on ihan hirveetä ku pitää miettii tarkkaa seki et mitä laittaa päällensä ettei läskit näy. ja pakko miettii tarkkaa jokaine suupala. tuntuu et lihon vittu yhest kurkunviipaleesta. ei voi olla normaalii et lihoo niin helposti.

huomine on kyl paastopäivä. sanokoo äiti mitä sanoo. oon nimittäi nyt äitil kaks yötä ku Mika on yötöis enkä haluu häiritä sitä ku se nukkuu päivät. oikeestaa paastoon siihe asti et pääsen kotii ja nään paljo vaaka näyttää. se onki hyvä. ja siitä on sit hyvä jatkaa jos ja kun se näyttää liikaa.